[bcsac:company_name] in [bcsac:company_location]

Over ons

Bosch Car Service Pheifer is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s, zelfs elektrische voertuigen. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Bosch Car Service Pheifer

 

Sinds 1946 is Bosch Car Service Pheifer gevestigd in Sneek op Alexanderstraat 12. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

 

Naast dat wij sinds 1946 actief zijn, zijn wij ook voormalig Audi en Volkswagen specialist. Hierdoor hebben wij in de loop van tijd erg veel ervaring opgedaan en hier profiteren wij nog steeds van. Tegenwoordig verder als universeel autobedrijf en een begrip in Friesland.

 

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Bosch Car Service Pheifer op een rijtje

 

  • Specialisme in elektrische en hybride voertuigen
  • Merkonafhankelijk
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties
  • U kunt overal voor bij ons terecht

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Alexanderstraat 12 in Sneek. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen